Η εταιρία

Η AQUABLU® είναι μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται σε θέματα τεχνολογίας περιβάλλοντος, εξειδικεύεται στην επεξεργασία πόσιμου και μη ποσίμου νερού εφαρμόζοντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους που απαιτούν οι ευρωπαϊκές και παγκόσμιες επιταγές σε θέματα περιβάλλοντος.
Η τεχνογνωσία και η αξιοπιστία είναι για την AQUABLU® σαν δυο σταγόνες καθαρό νερό, η διαρκής έρευνα σε θέματα τεχνολογίας και η ανησυχία σε θέματα περιβάλλοντος ώθησαν την εταιρεία να κατέχει πολύ σύντομα πρωταγωνιστικό ρόλο στον τομέα τεχνολογίας νερού. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρέχει η AQUABLU® την καθιστούν ανεκτίμητο συνεργάτη για κάθε επαγγελματία και απαραίτητη για κάθε κατοικία. Το ανθρώπινο δυναμικό είναι η αιχμή του δόρατος για την AQUABLU® που παρέχει υπηρεσίες όλο τον χρόνο.

Η AQUABLU® καινοτομεί στην επεξεργασία και παραγωγή παγωμένου και ανθρακούχου νερού προσφέροντας στον επαγγελματία την δυνατότητα να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του και να εξοικονομήσει χρήματα και χρόνο βελτιώνοντας την ποιότητα των προσφερόμενων αγαθών και την εταιρική του εικόνα.
Φροντίζει τον ιδιώτη με την μεγαλύτερη γκάμα συστημάτων, καλύπτοντας την κατοικία με ολοκληρωμένες υπηρεσίες που ξεκινούν από το πόσιμο νερό για την υγεία όλης της οικογένειας (πόση – μαγείρεμα) την προστασία συσκευών (πλυντηρίων – βρυσών) μέχρι και την αφαλάτωση σε εξαιρετικά δύσκολες περιοχές.
Προτείνει τις υψηλότερες τεχνολογικά λύσεις σε θέματα αντίστροφης όσμωσης και αποσκλήρυνσης – εκεί όπου το νερό δείχνει τον σκληρό του χαρακτήρα. Προσφέρει ενημέρωση δωρεάν για την ποιότητα του νερού κάθε
ενδιαφερομένου πελάτη –συνεργάτη.

Η αφύπνιση σε θέματα περιβάλλοντος είναι ένας διαρκής αγώνας της AQUABLU® και γι’ αυτό προτείνουμε λύσεις που βελτιώνουν την ποιότητα και την υγεία των ανθρώπων δίνοντας την ευκαιρία στον καθένα να ξεδιψάσει και να προστατεύσει το περιβάλλον: κάθε πελάτης κάθε συνεργάτης AQUABLU® που χρησιμοποίει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες βοηθά τη Φύση ν’ αναπνεύσει επιλέγοντας τον δρόμο της πράσινης τεχνολογίας.

Τα προϊόντα που σας διαθέτουμε είναι υλικά που χρησιμοποιούμε και εμείς σε δικές μας εγκαταστάσεις καθημερινά. Είμαστε μια εταιρία τεχνικών και βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία.

Στην εταιρία μας θα βρείτε τις εξής ειδικότητες:
Ηλεκτρονικό – ηλεκτρολόγο – τεχνικό δικτύων – τεχνικό δορυφορικών και επίγειων συστημάτων – υδραυλικό – χημικό.